Om oss


Elisabeth startet opp bedriften i 2017, og har i dag 7 ansatte, der i blant hennes tidligere læremestre. Vi er en godkjent opplæringsbedrift og den ferskeste blikkenslagersvennen bestod sin svenneprøve i juli 2022.

Med vår brede og allsidige erfaring innen blikk, lar vi oss ikke stoppe når det komme til utfordringer. Vi strekker oss langt for å levere det perfekte produkt som du og ditt prosjekt ønsker seg, enten du er proffkunde eller privatperson.

Med våre samarbeidspartnere hjelper vi deg også gjerne med å komme i kontakt med de rette fagfolkene, for utførelse av eventuelt arbeid som behøves før blikket kan monteres. Vi samarbeider med tømrere, taktekkere, ventilasjonsmontører og murere. Dette for å hjelpe deg som kunde med å få det beste resultatet utført av de rette fagfolkene.

Går du med et prosjekt i tankene, og lurer på om blikk kan være løsningen? Gi oss din utfordring og bli overrasket over hva vi kan hjelpe deg med!

Elisabeth Heien
Elisabeth Heien

Eier/driver Blikkenslagersvenn

Elisabeth ønsker å engasjere seg i et hvert prosjekt og å kunne gi kunden det lille ekstra i form av kundebehandling og levering. Hun har sansen for detaljer og mener kun det beste er godt nok!
En vellykket dag er en dag der alle de ansatte er fornøyde og at kundene smiler over resultatet vi leverer fra oss.

Glen Stålesen
Glen Stålesen

Blikkenslagersvenn

Genuint interessert i en moderne tilpasning til tradisjonelt arbeid. Drømmeoppgavene er båndtekking og her koser han seg virkelig om du som kunde kun er ute etter det beste, slik at han får muligheten til å levere en solid kvalitetsjobb som han kan være stolt av!

Lene Lauvdal
Lene Lauvdal

Lærling

Lene har vært lærling hos oss siden Januar 2019, og tar allerede oppgavene på strak arm. Hun har skyhøye krav til seg selv, og ønsker å bli en nøyaktig og effektiv blikkenslager.

Andreas Superman Hodnebrog
Andreas Superman Hodnebrog

Blikkenslagersvenn

Drømmescenarioet til Andreas er å kunne jobbe i ett kjør, effektivt og uavbrutt, samtidig som han holder det ekstremt ryddig rundt seg! Et arbeidsjern med humor!

Emil André Lauvdal
Emil André Lauvdal

Daglig Leder

Andreas Lien
Andreas Lien

Blikkenslagersvenn

Andreas er en nøyaktig håndverker som elsker kompliserte utfordringer. Han er en god lytter og ønsker å gjøre deg som kunde fornøyd.

Navn navnesen
Odd Øyvind

Hjelpearbeider

Odd Øyvind er en engasjert arbeidskar som sprer mye glede rundt seg.